Duodor Websites & Shops

Online succesvol zijn met je website of shop gaat beter met de hulp van Duodor Websites.

Wij helpen jou met dat online succes.

1 Wat is er nodig?

Iedere website of shop is anders. Wat is het doel, wie zijn de bezoekers of klanten? Als dat duidelijk is maakt Duodor Websites precies die website of shop die je daarvoor nodig hebt.

Weet je het nog niet precies ook dan kan Duodor Websites jou helpen met het bepalen van de juiste doelgroep(en), design en call-to-action zodat er ook betrouwbare conversie ontstaat.

2 Welke website of shop?

Welke soort website of shop past het beste bij wat jij wil? Daar is Duodor Websites expert in.

Wij maken en beheren elke site of shop.  WordPress, Woo, Shopify, Magento, Presta, Bootstrap, Joomla, Drupal. Wij weten  wat het beste en/of het goedkoopste werkt. Wat je ook kiest, wij zorgen dat het goed werkt.

3 Welke samenwerking?

Als websitebouwer en beheerder is Duodor Websites meestal een belangrijke partner voor de juiste online oplossingen. Daar moet je op kunnen vertrouwen en bouwen.

Duodor Websites is bewezen vakkundig en levert alles met één aanspreekpunt.

Zo zorgen we er samen voor dat het snel, vakkundig en vooral succesvol uitgevoerd wordt.

4 De beste Webdesigner

Duodor Websites staat in de top 10 van beste webdesigners met een 9,1 Trustoo score en 5 sterren reviews.

Met ruim 25 jaar ervaring is Duodor Websites een goede voordelige specialist.

Duodor Websites is gemiddeld 35% voordeliger dan andere webdesigners in de top 10. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ziet direct het verschil.

Online succes met je website

Doe de Website Checklist

Starten met een website die zo is ingericht dat jou gekozen doelgroep wordt aangetrokken én daarna ook wordt geconverteerd? Voor veel ondernemers is dit tweede deel nog altijd lastiger dan gedacht wordt.

Zoekt u concrete voorbeelden en tips om uw website of shop als kracht te gebruiken?

Bent u bezig met het starten of verbeteren van uw website of webshop? Of wilt u binnenkort hiermee aan slag? Dan helpt Duodor Websites u hier graag mee op weg.

Op internet is veel informatie te vinden over websites en webshops. Vooral over de punten die noodzakelijk zijn voor het hebben van een succesvolle website. Veel van die informatie is technisch en complex. Als ondernemers wil je niet je kostbare tijd besteden aan dit soort informatie. Deze checklist is daarom zo opgezet dat iedereen op een makkelijke manier kan begrijpen hoe een website of shop succesvol kan worden.

Duodor Websites heeft ruime ervaring en voldoende marktkennis om elke website of shop zo in te richten dat hij de behoefte van de klant kan verwezenlijken.

Na het doorlopen van deze checklist ben jij klaar om te starten met het bereiken van online succes!

In deze checklist is te vinden:
● Opsomming van succesfactoren
● Sterke vindbaarheid creëren
● Voorbeeld van een sterke homepagina
● Praktische tips voor de juiste inrichting
● Best practices om online succes te behalen

Heeft u na het lezen vragen of wilt u weten wat Duodor Websites voor uw online succes kan beteken? Neem dan contact met ons op.

logo duodor websites
Website checklist

Download de Website Checklist

Download de gratis Website Checklist

Vul uw gegevens in en ontvang direct de link om de PDF te openen en/of te downloaden. Met het aanvragen van de checklist ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Website Checklist downloaden

Cuby Pandosa

Email

info@duodor.nl

Telefoon + Whatsapp

06 53 30 65 21

Videobellen

maak afspraak

Ontmoet ons! Maak een afspraak

Adres

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

bezoek alleen op afspraak

open Google Maps

Naast het NS station en gratis parkeren

h

Alg. vw. Duodor

KvK

65635906

Klanten geven ons een
5 sterren beoordeling

Top 10 speler – 9,1 Trustoo score

De online succesverhalen

Websites & Reviews van klanten

Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.

Kevin Maassen

Directeur, woodwork-voorschoten.nl

Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl Duodor heeft het echt goed gemaakt en hun service is ook heel goed.

Adina Akram

Rijschoolhouder, We Pass

Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Daardoor komen er ook weer nieuwe leden bij.

Bart Laurens

Bestuurslid, PaluZee.nl

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.