Hoger in Google

Snel hoger in Google met de Smart SEA en SEO+

Wij zetten onze klanten op de eerste Google zoekresultaten pagina met Duodor Smart SEA (online adverteren) en SEO (gratis zoekresultaten). Met onze Online Marketing aanpak zorgen wij voor meer nieuwe bezoekers en klanten, tegen veel lagere lagere kosten dan bij onze concurrenten.

Onze aanpak werkt, ook voor jouw site of shop !

 

1 SEA - adverteren

Zoekmachines ontvangen trefwoorden + locatie-data (de zoekopdracht) om de meest relevante (zoekresultaten) te tonen. Daarnaast worden nog tal van andere punten gemeten en beoordeelt door algoritmes om een zoekresultatenlijst te komen. De plek op die lijst is de ranking positie

Met SEA koppel je zoek/trefwoorden aan een advertentie voor o.a. Google Ads & Google Shopping en komt jouw advertentie op de eerste Google pagina.

Sneller kan niet. 

2 SEO - ranking positie

Duodor optimaliseert websites en shops voor een hogere ranking positie in Google en andere zoekmachines. Een top 10 positie op de zoekresutatenpagina verdient zichzelf snel terug door het aantal extra bezoekers en nieuwe klanten dat het oplevert.

Met Smart SEO 3 maakt Duodor Websites die hogere conversie compleet, effectief en voordelig voor vaste lage kosten.

Een kleine investering is vaak genoeg om de belangrijkste punten die direct effect hebben aan te brengen.

3 SMO - sociale media

Voor zoekmachines van sociale netwerken en platformen gelden ook andere specifieke factoren die met SMO (social media optimalisatie) tot een betere ranking positie leiden. Binnen sociale netwerken zijn likes, volgers en channels zeer belangrijk om gezien te worden.

Door actief te bloggen, vloggen, posten en sharen op o.a. Facebook, Instagram, Linkedin, Pintrest, YuouTube, enz bereik je meer bezoekers en klanten.

Duodor Websites weet hoe dat effectief gedaan moet worden.

4 De beste aanpak

Google is vaak gratis en zeer doeltreffend. Met diverse diensten kan Google geholpen worden om beter gevonden te worden. Een kleine investering zorgt vaak direct voor meer bezoekers en nieuwe klanten.

Google verzamelt niet alleen informatie. Google checkt ook of site/shop goed en veilig is. Een goed werkende site of shop kan maximaal 100% scoren op drie punten: snelheid, mobiel vriendelijk en veiligheid. Onder de 80% is er een probleem.

Sites/shops van Duodor scoren gemiddeld 85%+

Online succes met je website

Doe de Website Checklist

Starten met een website die zo is ingericht dat jou gekozen doelgroep wordt aangetrokken én daarna ook wordt geconverteerd? Voor veel ondernemers is dit tweede deel nog altijd lastiger dan gedacht wordt.

Zoekt u concrete voorbeelden en tips om uw website of shop als kracht te gebruiken?

Bent u bezig met het starten of verbeteren van uw website of webshop? Of wilt u binnenkort hiermee aan slag? Dan helpt Duodor Websites u hier graag mee op weg.

Op internet is veel informatie te vinden over websites en webshops. Vooral over de punten die noodzakelijk zijn voor het hebben van een succesvolle website. Veel van die informatie is technisch en complex. Als ondernemers wil je niet je kostbare tijd besteden aan dit soort informatie. Deze checklist is daarom zo opgezet dat iedereen op een makkelijke manier kan begrijpen hoe een website of shop succesvol kan worden.

Duodor Websites heeft ruime ervaring en voldoende marktkennis om elke website of shop zo in te richten dat hij de behoefte van de klant kan verwezenlijken.

Na het doorlopen van deze checklist ben jij klaar om te starten met het bereiken van online succes!

In deze checklist is te vinden:
● Opsomming van succesfactoren
● Sterke vindbaarheid creëren
● Voorbeeld van een sterke homepagina
● Praktische tips voor de juiste inrichting
● Best practices om online succes te behalen

Heeft u na het lezen vragen of wilt u weten wat Duodor Websites voor uw online succes kan beteken? Neem dan contact met ons op.

logo duodor websites
Website checklist

Download de Website Checklist

Download de gratis Website Checklist

Vul uw gegevens in en ontvang direct de link om de PDF te openen en/of te downloaden. Met het aanvragen van de checklist ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Website Checklist downloaden

Cuby Pandosa

Email

info@duodor.nl

Telefoon + Whatsapp

06 53 30 65 21

Videobellen

maak afspraak

Ontmoet ons! Maak een afspraak

Adres

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

bezoek alleen op afspraak

open Google Maps

Naast het NS station en gratis parkeren

h

Alg. vw. Duodor

KvK

65635906

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.