Photoshop & Webdesign

Duodor Development 2016

Websites – Webshops – Drukwerk

Serge van Doesum '67

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. In 1988 kocht ik mijn eerste Apple PC en op 19 februari 1990 kwam Photoshop 1.0. Wat begon met het voor de lol meedoen aan photoshopwedstrijden, zie voorbeelden hieronder, is inmiddels al jaren een serieuze onderneming. Met Duodor maak ik van alles op het gebied van web, mail en print. Voor bedrijven en particulieren. Dat doe ik nog steeds met veel plezier en enthousiasme.

Ik kom uit het vervorige millenium, toen internet nog niet bestond. Als student werkte ik bij Radio Allwave, de hipste Radio & TV winkel van Den Haag. De eerste Mega store van Nederland op het Spui. Alle nieuwe snufjes gingen door mijn handen, geweldig. Op een dag kwam een collega met iets nieuws, een Apple Macintosh hand held. Een draagbare pc met een muis. Ook al kon er nog niet veel, het was nieuw en enorm interessant. Het werkte met software. Daar wilde ik meer van weten. Even later deed ik mee aan online Photoshop wedstrijden en op een dag won ik een 1e prijs en had ik wel 1200 views. Ik had Spiderman roze gemaakt met een bos bloemen in zijn hand. Daar kom je tegenwoordig niet meer mee weg.

cuby pandosa
Familie
Duodor Reclame concept

Adobe Photoshop 🙂

Apple = Photoshop en dat is nog steeds het beste softwarepakket ooit, vind ik. Met Photoshop, Webdesign en Moderne Code kan ik alles maken. Allemaal digitaal, voor online zakendoen maar het zal niet lang meer duren voordat digitaal de werkelijkheid gaat worden. Nu werken we al in die digitale virtuele wereld en straks, ooit op een dag, gaat de mens ook in die virtuele wereld wonen. Nu kan ik met mijn 3D printer mijzelf al printen maar straks kan ik mezelf ook levend afdrukken in de computer, waar het altijd mooi weer is. Er komt nog zoveel op ons af, zoals Artificial Intelligence waarmee mijn hond nu kan zingen (zie hieronder) en de rest komt er snel aan. Mijn virtuele assistente Dora is een hele handige aanwinst.

Anno 2022 werk ik nog steeds veel met Photoshop maar maak ik vooral websites en webshops. Dat gaat tegenwoordig door de inzet van Visual Builders, Spraak en AI veel sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Dat was toen ik begon wel anders. Toen was alles hartstikke traag. Ik was al blij als na een half uur printen op kettingpapier Donald Duck verscheen, opgebouwd uit + en – tekens. Daarna gingen we op de Atari spelcomputer een potje pongen. Ik heb alles gezien en gedaan, en ik geniet er nog steeds van.

Geen vak gaat zo snel in de ontwikkeling als IT. Met Duodor Websites hoop ik nog lang al die nieuwe technieken met succes toe te passen voor mijn klanten. Want als zij succes hebben, heeft Duodor Websites dat ook.

Cuby Pandosa Offset
Ant the winner is !
Kieboom & Van Wezel

Leuk, uitdagend en vol inspiratie.

Mijn werk is leuk en uitdagend. Mijn inspiratie krijg ik regelmatig van onze kinderen. Die doen aan sport, én aan internet. Ze doen alles online. De hele dag zijn ze met hun vrienden, school en sportvereniging via wifi verbonden. TV kijken doen ze niet, ze kijken naar vids, blogs, vlogs en glogs. Ze bellen niet, ze appen en facetimen. Ze gaan niet naar de winkel maar naar de webshop. Ze luisteren niet naar de radio maar streamen hun muziek en Zoomen met hun vrienden. Ze koken niet maar eten Thuisbezorgd. De foto is al weer een paar jaar oud, het zijn nu pubers, en ze willen niet meer op mijn pagina staan. Dat is niet goed voor hun profiel en imago. Maar, ze willen misschien wel bij mij komen werken, schreef ik in 2021.

Sinds 2022 kijkt mijn oudste zoon Daniel van Doesum ook mee. Hij studeert nog in R’dam en wil graag zijn kennis en kunde inzetten om Duodor Websites verder te professionaliseren met allemaal nieuwe snufjes die handig zijn voor onze klanten.

Duodor-Websites-goedkoop-website-laten-maken-header

Duodor Websites

Cuby Pandosa

Wordpress CMS

Wordpress website laten maken

Bootstrap CSS

Bootstrap website laten maken

Divi  UI design

websitedesign laten maken

The Gem Elementor

websitedesign laten maken

Adobe DTP

Adobe software

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.