Hoe wij online succes voor onze klanten creëren

Duodor maakt precies die website of shop die nodig is. Snel, vakkundig en vooral goedkoop. Hieronder zie je een kleine selectie van de websites en shops die Duodor Websites recent gemaakt heeft.

Cuby Pandosa

Websites & shops door Duodor

Duodor Websites

Cuby Pandosa

Wordpress CMS

Wordpress website laten maken

Bootstrap CSS

Bootstrap website laten maken

Divi  UI design

websitedesign laten maken

The Gem Elementor

websitedesign laten maken

Adobe DTP

Adobe software

Wij werken met de beste visuele builders en design software

Door de inzet van de nieuwste software wordt de tijd om een professionele site of shop te ontwerpen steeds korter. Terwijl de design mogelijkheden flink toenemen. Wat is het design van uw site of shop, is dat nog modern?

Recent opgeleverd werk

Van zzp’ers tot middel groot MKB, bij Duodor Websites helpen wij voor het online succes dat past bij de organisatie.

LVG Support

Vernieuwing website

MR-Beauty

Nieuwe website

Budgetzorg

Vernieuwing website

PowerInsights-home

PowerInsights

Nieuwe website

Enter-flooring-home

Enter Flooring

Nieuwe website

Poochparlor-home

Pooch Parlor

Nieuwe website

Crawford-home

Crawford Shop

Nieuwe webshop

 Spreek vandaag nog met een ervaren website specialist

Wil je graag vrijblijvend weten wat er allemaal kan en wat dat dan kost? Bij Duodor Websites hoor je dat direct van een ervaren website specialist. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn iedere dag 08:00 tot 22:00 uur geopend.

06 53 30 65 21

Duodor-Websites-goedkoop-website-laten-maken- qr
Duodor-Websites-goedkoop-website-laten-maken

Reviews van onze klanten

Website reviews van klanten

Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.

Kevin Maassen

Directeur, woodwork-voorschoten.nl

Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl 

Adina Akram

Rijschoolhouder, We Pass

Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Daardoor komen er ook weer nieuwe leden bij.

Bart Laurens

Bestuurslid, PaluZee.nl

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.