Subsidie voor digitalisering

Subsidie voor site, shop en app

Sinds eind juni heeft het ministerie van Economische Zaken een subsidiepot beschikbaar gesteld van ruim €1.700.000 voor het MKB met 2 tot 50 werknemers en een maximale jaaromzet van 10 miljoen euro.

Met deze subsidie kun je tot 50% van de investering terugkrijgen met een maximum subsidiebedrag van €2500. Bij een investering van €5000 kan dus de helft vergoed worden!

logo duodor websites

Wat kun je met deze subsidie?

Duodor-Websites-goedkoop-website-laten-maken

Wat kan Duodor Websites voor jou betekenen?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend. Zijn er voldoende aanknopingspunten dan ontvang je van ons een offerte voor de subsidieaanvraag. Ook gratis en vrijblijvend. Met een goede offerte maak je meer kans om ook daadwerkelijk subsidie te ontvangen want subsidiesucces is niet gegarandeerd. Wordt de subsidie toegewezen dan gaan wij aan de slag. Op deze manier voorkom je dat je een factuur ontvangt zonder subsidie.

Tot 30 november 2022 “First come, first serve”

Het aanvragen van de subsidie is mogelijk tot 30 november 2022. Echter werkt deze subsidiepot met het principe “first come, first serve”. Wacht daarom niet te lang voor je te laat bent.

Het aanvragen van de subsidie kan nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.