Wat kost een webshop laten maken?

Een professionele nieuwe webshop laten maken is bij ons het goedkoopste. Een professionele webshop laten maken door Duodor Webshops is gemiddeld 45% goedkoper. Wij werken met vaste prijzen zonder verassingen en zorgen voor zeer lage shopkosten, zodat jij winst kan maken.

Voor alle soorten shops kan je bij Duodor offerte aanvragen. WordPress, WooCommerce, Presta, Magento en we helpen je ook met Wix, Shopify en andere shops.

Wat je ook kiest, je krijgt altijd een mooie moderne professionele website. We helpen ook met bezoekers en klanten krijgen. 

logo
Cuby Pandosa

Prijs indicatie – dit kost het gemiddeld bij ons

Kosten webshop laten maken door Duodor Webshops

Bij Duodor Websites is elke site & shop maatwerk voor een vaste prijs. Ook voor een eenvoudige echt goedkope website of shop.

We maken ook graag uw logo, visitekaartje, flyer, brochure, spandoek & reclamebord.

Offerte aanvragen

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een nieuwe website of shop

Webshop op maat bestellen

Soort webshop

Email

info@duodor.nl

Telefoon + Whatsapp

06 53 30 65 21

Videobellen

maak afspraak

Ontmoet ons! Maak een afspraak

Adres

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

bezoek alleen op afspraak

open Google Maps

Naast het NS station en gratis parkeren

h

Alg. vw. Duodor

KvK

65635906

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.