Wat werkt voor jou het beste?

Duodor Websites werkt voor jou zoals jij dat wil

Voor een vaste lage prijs zonder verrasingen

Jij wil zoveel mogelijk alles zelf doen

Zelf alles doen met je website of shop is helemaal niet zo moeilijk. Wij leggen je uit hoe het moet en als je er even niet meer uitkomt staan wij voor je klaar.

Jij wil een beetje zelf kunnen doen

Veel klanten willen wel zelf de content (tekst, foto, etc) van hun website of shop kunnen bewerken maar meer ook niet. Dit maken wij heel makkelijk met de beste CMS en Visual Editors.

Jij wil het liefste helemaal niks doen

Dit willen de meeste klanten. De website of shop door een professionele internet expert laten maken, beheren en groeien. Dan kan jij doen waar jij of jullie goed in zijn zonder zorgen.

Duodor Reclame concept

Duodor Websites

Cuby Pandosa

Wordpress CMS

Wordpress website laten maken

Bootstrap CSS

Bootstrap website laten maken

Divi  UI design

websitedesign laten maken

The Gem Elementor

websitedesign laten maken

Adobe DTP

Adobe software

Ant the winner is !

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.