Website en shop problemen 

Problemen met je website of webshop? Wij lossen het op !

Wij zetten onze klanten op de eerste plaats. Bij ons is de website of webshop van onze klant het belangrijkste. Die moet goed werken, goed ogen en vooral veilig en LIVE zijn. Internet is 24 uur per dag.  

Heb jij problemen met jouw site of shop? Of met je e-mail, domeinnaam, hosting of CMS systeem? Duodor Websites lost het op. Snel, vakkundig en vooral goedkoop. Voor alle soorten sites en shops kan je bij ons terecht.

 

Download de Website Checklist

Download de gratis Website Checklist

Vul uw gegevens in en ontvang direct de link om de PDF te openen en/of te downloaden. Met het aanvragen van de checklist ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Website Checklist downloaden

Cuby Pandosa

Email

info@duodor.nl

Telefoon + Whatsapp

06 53 30 65 21

Videobellen

maak afspraak

Ontmoet ons! Maak een afspraak

Adres

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

bezoek alleen op afspraak

open Google Maps

Naast het NS station en gratis parkeren

h

Alg. vw. Duodor

KvK

65635906

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.