Klanten geven ons een
5 sterren beoordeling

Top 10 speler - 9,1 Trustoo score

logo duodor websites
Cuby Pandosa Business

Klanten over Duodor Websites

Reviews van klanten

Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.

Kevin Maassen

Directeur, woodwork-voorschoten.nl

Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl

Adina Akram

Rijschoolhouder, We Pass

Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Nu komen er ook weer nieuwe leden bij.

Bart Laurens

Bestuurslid, PaluZee.nl

Klanten geven ons een
5 sterren beoordeling

Google 5 Sterren reviews

Cuby Pandosa NL
review woodwork voorschoten
webshop woodwork voorschoten
logo duodor websites

Gezocht: (aankomende) webdesigner & SEO specialist

Lijkt het je leuk om als webdesigner en/of SEO en SEA  specialist aan de slag te gaan? Duodor Websites zoekt enthousiaste mensen die graag zelfstandig werken maar wel bij een leuk en inspirerend bedrijf. Je hoeft geen ervaring met website techniek te hebben maar wel affiniteit met design & online marketing software. Je moet het vooral willen leren en leuk vinden om te doen. Je krijgt gerichte trainingen om je werk goed te kunnen doen. Motivatie is belangrijker dan kennis en opleiding.